SHARE

Leptokaria – letovalište pod Olimpom 

Rezervišite Leptokariju do 31 januara uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana i ostvarite nevorvatan popust od 15% na usluge smeštaja i 10% popusta na usluge prevoza.

Leptokarija je malo primorsko mesto Olimpske rivijere. Nalazi se ispod najviše grčke planine Olimp u blizini grada Litohoro, zevsovog kupatila i manastira Svetog Dionisiosa. U blizini Leptokarija takođe se nalaze poznata letovalište Pjerije: Platamon i Nei Pori. More je čisto, plaža je peščana i ponegde šljunkovita. Leptokarija je odlično mesto za sve uzraste prvenstveno zbog povoljnih klimatskih uslova i blizine planine Olimp. Osim lepog šetališta pored plaže u ovom mestu ima nekoliko malih pešačkih ulica gde su restorani, kafići i prodavnice. Odličan izbor za svačiji džep!

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.700 rsd (dete 0-12g. – 2.700 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR
apartman usluga
MAJ

27

JUN

6

JUN

16

JUN

26

JUL

6

JUL

16

JUL

26

AVG

5

AVG

15

AVG

25

SEP

4

SEP

14

SEP

24

broj nocenja
10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
  LEPTOKARIA
CENE PO OSOBI U EUR  

NIKOLAS A kat.

Vila 20m od plaže
TV, wi-fi, klima (doplata)

Apartman 02 NA
49
69
99
139
169
199
239
239
199
159
99
69
49
BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE OD 0-18g. I KORISTI TRECI STANDARDNI LEŽAJ
Apartman 03 NA
39
59
79
109
129
159
189
189
159
119
79
59
39
BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE OD 0-18g. I KORISTI CETVRTI STANDARDNI LEŽAJ
Apartman 04 NA
29
49
69
89
119
129
159
159
129
99
69
49
29

Lokacija: Vila je u mirnom delu Leptokarije, udaljena od duge peščane plaže samo 20 m. Smeštena u prijatanom ambijentu, okružena vrtom sa negovanom travom, mediteranskim rastinjem, cvećem i dečjim igralištem. Vila poseduje besplatan wi-fi internet. Vila nema peškire.

Porodični popust: u vili Nikolas je obezbeđen besplatan boravak za decu do 18g. Detalji su naznačeni u cenovniku.

Apartman 02: sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, odvojenu kuhinju sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 03: sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim standardnim ležajem, odvojenu kuhinju sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 04: sadrži spavaću sobu sa dva francuska ležaja, odvojenu kuhinju sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje – 5€ dnevno, plaćanje na recepciji.
Wi-Fi internet je uključen u cenu.

DOPLATA ZA PREVOZ – AUTOBUSOM
PREVOZ – AUTOBUSOM
45 eur dete do 2g – besplatno

NA – najam studija; Studio 02 – dvokrevetni studio; Studio 3 – trokrevetni studio; Studio 4 – četvorokrevetni studio; Apartman 02 – dvokrevetni apartman; Apartman 03 – trokrevetni apartman; Apartman 04 – četvorokrevetni apartman;

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznacena je u tabeli u EUR (dinarsko placanje), pojedinacno za svaki termin, objekat i uslugu.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi. Naznacena je u tabeli u EUR (dinarsko placanje). Deca do 2 god. ne placaju prevoz i nemaju sedište.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTICKE KLASE (klima-video-audio) Beograd • Olympic Beach – Leptokaria • Beograd

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 19:00h iz Beograda sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tacno vreme i mesto polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 nocenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak iz Leptokarije oko 16.30h i iz Olympic Beach-a oko 17.00h 13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Doplata za bus polaske, ukupno za odlazak i povratak, po osobi: Novi Sad i Zrenjanin – 2.000 rsd., Subotica, Sombor i Kikinda – 3.000 rsd., Šabac i Valjevo – 2.500 rsd.
Popust za decu od 2-12g. – 50%. Vreme i mesto polaska je odredeno za svaki grad posebno i zapocinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Olympic Beach – Leptokaria – Beograd sa pratiocem grupe
 • usluge smeštaja (10 nocenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove medunarodnog zdravstvenog osiguranja (Triglav osiguranje) na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobicete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodicno).

NACIN I USLOVI PLACANJA:

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Placanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeduje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se placa 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, cekovima gradana sa odloženim placanjem do 15. decembra 2015, administrativnom zabranom preduzeca, placanjem Visa, Mastercard, Dina i American Express platnim karticama.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Apartmane i studija održavaju gosti tokom boravka, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
 • Dodatni (pomocni ležajevi) su uglavnom rasklopivi i manjih su dimenzija od standardnog ležaja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu ucesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatrace se da je putnik odustao od aranžmana i postupice se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važece zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slucaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slucaju nedovoljnog broja prijavljenih ucesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o cemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predvidenog pocetka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo procitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-180
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel. Cenovnik br 1 / 21.11.2015.

Blue Adriatic, Beograd, Maršala Birjuzova 23.

SHARE
Previous articleOlympic Beach
Next articlePlatamon