SHARE

Rezervišite Vaše letovanje na Olympic beach do 31 januara uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana i ostvarite nevorvatan popust od 15% na usluge smeštaja i 10% popusta na usluge prevoza.

Olympic beach se nalazi u blizini Paralije i grada Katerini u Pjerii. U samom mestu se nalazi lepo šetalište sa mnoštvom restorana, kafića, prodavnica i butika. Do Paralije se može doći vozićem. Plaža je široka i čista i idealna za sportove na pesku. Ovo mesto preporučujemo porodicama. Nedostatak ovog dela grčkog primorja je učestalost vetrova koji ponekad doprinose čistoći mora.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
DINARSKI DEO: 3.700 rsd (dete 0-12g. – 2.700 rsd) + CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR
apartman usluga
MAJ

27

JUN

6

JUN

16

JUN

26

JUL

6

JUL

16

JUL

26

AVG

5

AVG

15

AVG

25

SEP

4

SEP

14

SEP

24

broj noćenja
10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
  OLYMPIC BEACH
CENE PO OSOBI U EUR  

HARISIS A kat

Vila 100m od plaže

TV, wi-fi, klima (uključena)

Studio 02 NA
59
69
99
159
199
229
249
249
229
199
119
79
59
BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE OD 0-18g. I KORISTI TREĆI STANDARDNI LEŽAJ
Studio 03 NA
39
59
89
119
149
179
199
199
179
149
89
59
39

Lokacija: Vila je u mirnom ulici Olympic Beach-a, u centru, udaljena od duge peščane plaže samo 100 m. Smeštena u prijatanom ambijentu, mirnog i modernog dela Olympic Beach-a, okružena je samoposlugama i restoranima. Vila je moderno građena i odlično je zvučno i termički izolovana. Vila poseduje roof garden (vrt na krovu zgrade) sa jacuzzi-jem, suncobranima, ležaljkama i garniturama za sedenje.

Porodični popust:  u vili Harisis je obezbeđen besplatan boravak za decu do 18g. Detalji su naznačeni u cenovniku.

Studio 02: sadrži prostranu sobu sa francuskim (širokim) ležajem ili sa dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinjski deo sa elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 03: sadrži prostranu sobu sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe  je kuhinjski deo sa  elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima je uključena u cenu.

DOPLATA ZA PREVOZ – AUTOBUSOM
PREVOZ – AUTOBUSOM
45 eur dete do 2g – besplatno

NA – najam studija;Apartman 02 – dvokrevetni apartman; Apartman 03 – trokrevetni apartman;

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi.>Naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio)Beograd • Olympic Beach – Leptokaria • Beograd

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 19:00h iz Beograda sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak iz Leptokarije oko 16.30h i iz Olympic Beach-a oko 17.00h 13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Doplata za bus polaske, ukupno za odlazak i povratak, po osobi: Novi Sad i Zrenjanin – 2.000 rsd., Subotica, Sombor i Kikinda – 3.000 rsd., Šabac i Valjevo – 2.500 rsd.
Popust za decu od 2-12g. – 50%. Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad posebno i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Olympic Beach – Beograd sa pratiocem grupe
 • usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (Triglav osiguranje) na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2015, administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Dina i American Express platnim karticama.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Apartmane i studija održavaju gosti tokom boravka, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
 • Dodatni (pomoćni ležajevi) su uglavnom rasklopivi i manjih su dimenzija od standardnog ležaja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-180
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel. Cenovnik br 1 / 21.11.2015.

Blue Adriatic, Beograd, Maršala Birjuzova 23.

SHARE
Previous articleEvia | Pefki
Next articleLeptokaria