SHARE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEČ

5 DANA/2 NOĆENJA

 

PeriodDanaHotelCena po osobi
05.04 - 09.04.2018.54*109 €
05.04 - 09.04.2018.54*115€
28.04 - 02.05.2018.53*115€
17.05 - 21.05.2018.54*109€
31.05 - 04.06.2018.54*109€

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD… Polazak iz Beograda u 22h sa parkinga kod Sava Centra – savska strana (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Srbije, Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan BEČ Dolazak u Beč. Po dolasku panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan BEČ-BADEN-BEČ Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili fakultativni obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Nakon obilaska tornja fakultativni odlazak do banje Baden, u blizini Beča. Baden je poznat po termalnim izvorima još iz doba Rimljana. Danas predstavlja glavno odredište Bečlija u slobodno vreme. Mogu se videti palate bogatih Bečlija još iz doba Habzburgovaca, a poznat je i po jednom od najlepših parkova u Austriji – Kurparku gde se nalaze spomenici poznatim muzičarima kao što su Štraus, Mocart i Betoven. U povratku zainteresovani gosti mogu ostati u kopovini u poznatom tržnom centru “SCS”, u južnom delu Beča i samostalno se vratiti do grada ili hotela. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan BEČ-BRATISLAVA-BEČ… Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata) i zoološkog vrta, jednog od najlepših i najstariji u svetu koji datira još od 1752. godine. Nakon obilaska fakultativni odlazak za Bratislavu. Obilazak Bratislave: Tvrđava, Palata Grasalkovič, Jevrejski kvart, katedrala Sv.Martina, šetnja starim delom grada. Slobodno popodne. U kasnim popodnevnim satima povratak u Beč. Polazak iz Beča u večernjim satima ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

SMEŠTAJ:

Austria Trend Hotel Ananas 4* http://www.austria-trend.at  se nalazi u centru grada, 15-ak minuta hoda od Mariahilferstrasse, poznatog trgovačkog dela grada. Sve sobe poseduju TV, klima uređaj, telefon, sef, kupatilo. Hotel poseduje restoran, a la carte restoran, bar, wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).
Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran.

Eventhotel Pyramide 4* http://www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide Hotel se nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Hotel ima restoran, bar, besplatan internet, wellness i fintess zonu, parking. Svaka soba ima TV, sef, kupatilo i klima uređaj. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet  – samoposluživanje).

Hotel HB1 Seehotel Boeck Brunn http://www.hb1.at
se nalazi u južnom delu Beča, u neposrednoj blizini tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima TV, sef, minibar, telefon, kupatilo, fen, radio, wifi internet.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

Europahaus Rosen Hotel 3* http://www.rosenhotel.at
Hotel se nalazi u zapadnom delu Beča. Povezan je sa centrom tramvajskom linijom 64, kojom se do centra stiže za oko 25 minuta. Svaka soba ima kupatilo, SATTV, telefon i frižider.
Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

 • prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji;
 • smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču, doručak – buffet (samoposluživanje);
 • razgledanja i obilaske prema programu, usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

POPUSTI I DOPLATE:

 • dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
 • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 20€
 • doplata za 1/1 sobu – 60€.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Dunavski toranj – 10€
 • ulaznica za Šenbrun (prevoz, ulaznica i audio guide) – 25€.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata.
 • Platnim karticama (Master, Visa, American Expres),
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.

Opširnije informacije o putovanju možete dobiti u espozituri turističke agencije Blue Adriatic na ulici Maršala Birjuzova 23 ili pozivom na sledeće brojeve telefona: 06422880076, 064 12 12 965, 065 8 903 000 i 011 26 20 472.